Dansk Maskinproduktion ApS
About us
Udskriv denne side
NavigationKontakt

Dansk Maskinproduktion ApS
Mølbakvej 11, DK-8520 Lystrup
Tlf.: +45 86 22 31 00
E-mail: info(at)maskinproduktion.dk

Dansk Maskinproduktion

Dansk Maskinproduktion er en kvalitetsbevist ordreproducerende maskinfabrik, med totalløsninger og spåntagende bearbejdning som speciale.

Vi har siden virksomheden startede i 1979 løbende udvidet vor maskinpark. Ny teknologi, innovative løsninger, samt erfarent personale, har været en nødvendighed, for at kunne servicere vore kunder. Med en stor og alsidig maskinpark, er vi i stand til at løse næsten alle opgaver, lige fra fremstilling af enkeltdele til serieproduktion og individuelle reparationer, fremstilling og opbygning af specialmaskiner. Vi er forberedt på enhver udfordring der måtte komme. 

Vi har gennem de 30 år beskæftiget os med produktion af pladebearbejdnings maskiner, komponenter til produktion i den amerikanske olie industri, motor og fremdrivnings komponenter til skibe, samt vindmølle industri.

Størsteparten af vore kunder er de samme som for 20 år siden, både i Danmark og internationalt. Vi mener at det især skyldes tre parametre, kvalitet, fleksibilitet og overholdt leveringstid. Ca. 45% af vor omsætning går til eksport.

 
printaddresse